De KOFonds uitnodigingskaartjes

Om de KOFonds-leden een duwtje in de rug te geven zodat ze extra leden kunnen aanwerven, schenkt KOFonds 5 uitnodigingskaartjes aan elk lid. Op elk kaartje kan je een unieke code vinden die nieuwe leden kunnen gebruiken om gratis in een KOFonds te stappen.

Deze nieuwe leden moeten dus geen toetredingsbijdrage betalen, en krijgen de eerste 3 maanden lidmaatschap gratis.

KOFonds uitnodigingskaartje – voorbeeld

Voordelen voor een bestaand lid

Welk voordeel krijgt een bestaand KOFonds-lid bij het afgeven van zo’n uitnodigingskaartje? Enerzijds vergroot je jouw bestaand KOFonds, zo zal het bedrag verlagen dat de leden schenken aan een ziek lid. Daarnaast versterk je de band die je al had met het nieuwe KOFonds-lid.

Met de aankomende kerstperiode is dit het ideale geschenk die je kan geven aan mede-zelfstandigen die zich kunnen vinden in het KOFonds idee. Waar zelfstandigen elkaar steunen.

De KOFonds uitnodigingskaartjes: interview

Voordelen voor een nieuw lid

Je komt terecht in een kring van zeer ge├źngageerde ondernemers, die elkaar beloven om elkaar financieel bij te staan ingeval van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Dit kan door je gewoon te registreren, en het aanmeldingsproces te doorlopen. Voorafgaand aan de betaling geef je de kortingscode in, waardoor je gratis kan toetreden en je de eerste 3 maanden geen lidgeld betaalt.