KOFonds Oost-Vlaanderen gaat van start

Het eerste Oost-Vlaamse KOFOnds is opgericht

En we zijn vertrokken. In Oosterzele werd het eerste Oost-Vlaamse KOFonds opgericht. Na een zeer korte ledenvergadering was het tijd voor een foto, om daarna over te gaan tot de orde van de dag.

Een receptie met Spaanse wijn en tapas aangeboden door KOFship, waarbij de heerlijke tapas aangeleverd werd door één van de leden, Carine Demeyer en Hugo Verstraeten van Het Zoeteke.

De bestuursleden van de nieuwe vereniging, Koen Callaerts, Stefaan Vandooren en Francis Demuynck, waren natuurlijk aanwezig.

Bij Koen gaat het over tijdmanagement, zijn onderneming noemt dan ook “About time”. Hij coacht mensen en groepen, is loopbaancoach, en vindt samen met Steff Vanhaverbeke en Hans Demeyer zijn gading in de Breinpiraten en de Marsmannen.

Stefaan is supply chain specialist, en schreef het boek “Succesvol verandering implementeren”.

Francis is consultant in finance, en richtte samen met zijn partner Hildegard Debrabandere KOFship op, de onderneming die nieuwe KOFondsen begeleidt.

Ook aanwezig waren Veerle Booghmans, altijd Paraat, Luc Symoens en story teller en tekenaar Karl Mortier.

Jens Messely van Acrona, Marie Demuynck en Marc Van den Steen hadden zich verontschuldigd. Het is een cliché, maar de afwezigen hadden ongelijk.

Receptie met Spaanse wijn en tapas, ter gelegenheid van de opstart van KOFonds ubeon

Een KOFonds is een kring van twintig tot vijftig ondernemers. In een KOFonds beloven ze elkaar dat ze zullen steun bieden in geval één van hen ziek wordt. Ze willen dan samen zorgen dat de zieke elke maand 1.000 euro ontvangt. Dat doen ze door elk een klein bedrag te schenken aan de ondernemer met gezondheidsproblemen.